Δευτέρα, 4 Απριλίου 2011

Πεσκαντρίτσα - Ελληνική - Anglerfish

Πεσκαντρίτσα, όσο απαίσια είναι στην όψη , τόσο νόστιμο ψάρι είναι στη γεύση.



Πεσκαντρίτσα - Ελληνική - Anglerfish

Πεσκαντρίτσα, όσο απαίσια είναι στην όψη , τόσο νόστιμο ψάρι είναι στη γεύση, ψάρι σπάνιο στη αγορά της Αθήνας λόγο ότι τα τελευταία χρονια έχει γίνει μόδα και σερβίρεται σε πολλά sik εστιατόρια σαν πιάτο πολυτελειας μαγειρεμένη με πολλούς τρόπους από το πιο απλό που είναι σούπα, μέχρι με μακαρόνια, με ριζότο, ψητή στη σχάρα, στη λαδόκολλα, και όπου αλλου μπορείς να φανταστείς

Το περισσότερο κρέας της βρίσκετε στην ουρά της, το οποιο είναι λευκό και πολύ νόστιμο, πολλοί κόβουν την ουρά σε μικρές φετούλες και γίνετε υπέροχος μεζές τηγανητός

Είναι το εθνικό φαγητό τον Ιταλών και πολλές που ψαρεύονται στην Ελλάδα γίνονται εξαγωγή στην Ιταλία

Στο καθάρισμα της τώρα θα τα βρείτε λίγο δύσκολα και καλύτερα να ζητήσετε να σας το δώσουν καθαρισμένο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου