Παρασκευή, 15 Απριλίου 2011

Σφυρίδα - Ελληνική - White Grouper fish

Σφυρίδα Ελληνική, η αρχόντισσα της θάλασσας, γενικά τα μαύρα ψάρια είναι πιο νόστιμα από τα κόκκινα



Σφυρίδα - Ελληνική - White Grouper fish

Η Σφυρίδα είναι ένα πολύ νόστιμο ψάρι που γίνεται και σούπα και ψητό στη σχάρα, όπως και να το κανέτε δε θα μετανιώσετε, μπορείτε να την ξεχωρίσετε από της σφυρίδες εισαγωγής γιατί η Ελληνική σφυρίδα έχει ένα απαλό καφέ χρώμα, ενώ οι εισαγωγής το χρώμα τους είναι το σκούρο καφέ

Αν την κάνετε στη σχάρα η στα κάρβουνα προσπαθήστε να μάθετε να ψήνετε το ψάρι χωρίς να το χαράξατε στα πλευρά του, θα γίνει πιο ζουμερό και πιο γευστικό, το ψήσιμο αυτό θέλει σε χαμηλή φωτιά να μην καεί απέξω και μέσα μείνει άψητο, θα κάψετε δύο τρία ψάρια άλλα όταν τα καταφέρετε να το ψήσετε θα με θυμηθείτε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου