Κυριακή, 5 Ιουλίου 2009

Πίγκα - Ελληνική - Motled Grouper fish

Πίγκα Ελληνική, ψάρι που μοιάζει πολύ με τη Στείρα, η διάφορα τους είναι ότι στη Πίγκα προεξέχει το κάτω χείλος στο στόμα της και το χρώμα της είναι καφέ χωρίς αχνά κίτρινα χρώματα που έχει η Στείρα



Πίγκα - Ελληνική - Motled Grouper fish


Η Πίγκα δεν είναι τόσο νόστιμο ψάρι όπως η Στείρα, όμως όπως και όλα τα ψάρια, αν είναι φρέσκια θα σας αρέσει προτιμήστε την ψαρόσουπα, ακόμα γίνετε στο φούρνο ψητή με λαχανικά, η ψητή σχάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου