Τρίτη, 17 Μαΐου 2011

Γαρίδα Γάμπαρη - Shrimp Gampari

Αυτή είναι η Ελληνική Γαρίδα Γάμπαρη





Γαρίδα Γάμπαρη - Shrimp Gampari

Η Γαρίδα Γάμπαρη υπάρχει ακόμα σε μεγάλες ποσότητες στον Αμβρακικό κόλπο και είναι πολύ νόστιμη γαρίδα, τα χρώματα της είναι ανοιχτό καφέ και ανοιχτό κόκκινο με κάθετες γραμμές πάνω στο σώμα της, η γαρίδα όταν βράσει το χρώμα της γίνετε έντονο κόκκινο

Τρόποι μαγειρέματος είναι γαρίδες στη σχάρα, γαρίδες βραστές με λάδι και λεμόνι, γαρίδες σαγανάκι, γαρίδες με πιλάφι, και με πολλούς ακόμα τρόπους σε κάθε μέρος της Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου