Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2011

Γαύρος Ελληνικός

Ελληνικός γαύρος, αξίζει το κόπο να αναφέρουμε ποσο ωφέλιμος είναι




Γαύρος Ελληνικός

Eλληνικός γαύρος, αξίζει το κόπο να αναφέρουμε πόσο ωφέλιμος είναι, ο γαύρος λοιπόν είναι από τα πιο ωφέλιμα ψάρια με πολλά ωμέγα 3 τα οποία κάνουν καλο στην καρδιά και γενικά στη καλή κυκλοφορία του αίματος

Η εποχή που υπάρχει ο καλός ελληνικός γαύρος είναι το καλοκαίρι από τον Οκτώβριο και μετά αρχίζει και λιγοστεύει και είναι μικρότερος σε μέγεθος.

Tρόποι μαγειρέματος του γαύρου είναι πολλοί, γίνετε τηγανητός, πλακί, ριγανάτος, ακόμα και ψητός, προτιμήστε τον στο φούρνο με φρέσκια ντομάτα, ακόμα αν θέλετε μαζί με την ντομάτα μπορείτε να τον πασπαλίσετε με φέτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου