Κυριακή, 24 Ιουλίου 2011

Κακαβιά Σούπα

Η κακαβιά στην Ελλάδα είναι ψαρόσουπα που για να πετύχει, καλό θα είναι τα μικρά ψαρια να τα βράζουμε μέσα σε τούλι.

Θα προσπαθήσω να σας πω πως θα γίνει η κακαβιά σας καλύτερη

Παίρνετε δυο κιλά βραστόψαρα μικρά, διάφορα είδη, δηλαδή χάνους, σκορπίνες, καπονάκια
χριστόψαρα, δράκαινες, καμιά γαρίδα και καραβίδα για περισσότερη γεύση, τα λαχανικά σας, πατάτες αν θέλετε και κάνετε τα παρακάτω.

Πολλοί προσθέτουν τα λαχανικά μετά το βράσιμο του ψαριού, καλό όμως θα είναι τα λαχανικά στις ψαρόσουπες να βράζονται πριν και αφού τελειώσει το βράσιμο τους με μια τρυπητή κουτάλα τα παίρνουμε από την κατσαρόλα και κρατάμε το νερό στο οποίο θα ρίξουμε τα ψαράκια μας τα οποία έχουμε βράσει στο τούλι το οποίο στύβουμε σιγά σιγά και βγαίνει μόνο η σάρκα των ψαριών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου