Τετάρτη, 11 Μαΐου 2011

Tα φρέσκα ψάρια τιμή δεν έχουν

Είναι κάποια πράγματα που δεν έχουν τιμή, ένα από αυτά είναι και τα φρέσκα Ελληνικά ψάρια στην Ελλάδα υπάρχουν ψάρια, υπάρχουν ψαράκια, υπάρχουν ψάρια της λαϊκής αγοράς, υπάρχουν και φρέσκα Ελληνικά ψάρια που τιμή δεν έχουν και για να τα γευτείς πληρώνεις ότι σου ζητήσουν, γιατί αν κάνεις παζάρια στη τιμή το πιο καλό που θα φας, θα είναι ο το πιο καλό μπαγιάτικο ψάρι που έχει αυτός που τα πουλάει.

Ψάρια πρέπει να παίρνεις πάντα από ένα μαγαζί και από ανθρώπους που γνωρίζεις ότι δεν θα σε γελάσουν, για να πάρεις καλό ψάρι πας σε ένα μαγαζί που τα πουλάει, γιατί το μαγαζί μένει εκεί που είναι, δεν φεύγει από τη θέση του ούτε και την επόμενη φορά που θα πας να ψωνίσεις ψάρια και ξεκινάς κάπως έτσι.

Καλημέρα σας έχω μικρά παιδιά και θα ήθελα να μου δώσετε φρέσκο ψάρι ότι και να είναι αυτό όσα χρήματα και να κάνει, μου αρκεί να είναι φρέσκο, συνεχίζεις λέγοντας στον μαγαζάτορα ότι εσύ δεν είσαι ειδικός στα ψάρια γιατί αν ήσουν θα ήσουν ψαράς και όχι ότι είσαι τώρα, και ότι θα εμπιστευτείς την κρίση του να σου δώσει ότι καλύτερο έχει, γιατί μπορεί να μη ξέρεις από ψάρια αλλά ξέρεις να τα τρως και να ξεχωρίζεις αν είναι καλό η όχι, επίσης μπορείς να του επισημάνεις ότι αν είναι καλό, Ελληνικό και φρέσκο ότι θα σου δώσει, θα γίνεις πελάτης.

Αν θα κάνετε όλα αυτά να είστε σίγουρος ότι θα πάρετε ότι καλύτερο έχει το μαγαζί

3 σχόλια:

 1. Η ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΠΕΘΑΝΕ...

  ΗΜΟΥΝ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ... ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΟΣΑ ΗΘΕΛΕ... ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΠΑΓΙΑΤΙΚΑ

  ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. "OΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ????" ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥΣ ΨΑΡΑΔΕΣ. ΟΙ ΖΩΟΤΡΟΦΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΖΩΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΜΟΧΘΟΥΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ... ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ 3 ΚΑΙ 4 ΕΥΡΩ... ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Ο ΨΑΡΟΚΑΜΑΚΑΣ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ (ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕ ΜΠΟΥΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΦΩΣ) ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΕΙ 50 ΕΥΡΩ!!! ΒΡΕ ΔΕΝ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ασε τυην απλοχερια ρε με τους σαββουρηδες πουλανε μπαγιατικα για της ωρας και εισαγωγης για ελληνικα αντε με τους λωποδυτες

  ΑπάντησηΔιαγραφή