Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2010

Natex Show 2010 στο Εκθεσιακό Κέντρο Ελληνικού

Natex Show 2010 στο Εκθεσιακό Κέντρο Ελληνικού.


Η Delta Μedia διοργανώνει για 24η φορά τη μεγαλύτερη έκθεση, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην Eλλάδα, για τους λάτρεις των θαλάσσιων και υπαίθριων σπορ: τη NATEX SHOW 2010.


Η ΝΑTEX SHOW, η ήδη γνωστή έκθεση ΚΥΝΗΓΙ ΨΑΡΕΜΑ ΚΑΤΑΔΥΣΗ ΚΑΜΠΙΝΓΚ, γίνεται στο πρώην Ανατολικό Αεροδρόμιο, στην περιοχή του Eλληνικού, ένα τεράστιο και ιδανικό εκθεσιακό χώρο, με άνετο δωρεάν πάρκινγκ και εύκολη πρόσβαση.

 Eπισκέπτες απ' όλη την Eλλάδα και το εξωτερικό ενημερώνονται πρώτοι, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της έκθεσης, για τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες του 2010, από τις καλύτερες εταιρίες στους κλάδους του ψαρέματος, της κατάδυσης, του κυνηγίου, του κάμπινγκ, του σκάφους και όλων των outdoor δραστηριοτήτων.

Φέτος για πρώτη φορά, θα δείτε μια μεγάλη γκάμα από αυτοκινούμενα οχήματα, που θα σας δώσουν ανεξαρτησία και δυνατότητα απόλυτης επιλογής στις εξορμήσεις σας στη φύση.

Μάθετε να ρίχνετε με τόξο στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της έκθεσης με την καθοδήγηση Ελλήνων πρωταθλητών της τοξοβολίας.

Η επίσκεψη στη NATEX SHOW 2010 είναι πραγματικά μια εμπειρία. Οι θάλασσες, τα βουνά και η ελληνική ύπαιθρος συγκεντρωμένα σ' ένα χώρο, για όλους εσάς που θέλετε να βιώσετε τη δράση μέσα στην φύση.

Πηγή Natex Show 2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου