Κυριακή, 1 Μαΐου 2011

Ψάρι Γουρουνόψαρο - goyroyνοpsaro

Αυτό είναι το γουρόνοψαρο, ψάρι με πολύ χοντρό δέρμα και, πολύ μικρο στόμα.


Ψάρι Γουρουνόψαρο

Το γουρονόψαρο δεν είναι επικίνδυνο ψάρι όπως νομίζουν πολλοί και το κρέας του μοιάζει πολύ με του σκάρου , το μειονέκτημα του είναι ότι έχει πολύ χοντρό δέρμα και για να το γδάρεις θα χρειαστείς τανάλια, υπομονή και δύναμη.

Αφού καταφέρετε τελικά να το γδάρετε τηγανητό με σκορδαλιά είναι μια χαρά μεζές.

Άτυχος είναι αυτός που ψαρεύει με καλάμι η καθετή και πέσει σε κοπάδι με γουρουνόψαρα, το μικρό του στόμα κυριολεκτικά εξαφανίζει το δόλωμα και δεν προλαβαίνεις να δολώνεις και δόλωμα να μην σου μένει, να αναρωτιέσαι που τσιμπάει και ψάρι να μη  βγάζεις

3 σχόλια:

  1. το γδέρνεις πολύ evkola το φιλεταρεις και στο τηγάνι είναι λιχουδιά!!!!!!!!!! εγώ προσωπικά παρακαλάω να βγάζω τέτοια ψαρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και γω έχω πιάσει και φάει, είναι πολύ νόστιμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή